Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Een casco woning afbouwen kost flink wat werk. Gelukkig kunnen onze vakmannen u hierbij helpen. Aangezien de bouwer bij het aanleveren van een casco woning alleen de ruwbouw verzorgt, dient de gehele binnenkant van het huis nog afgebouwd en afgewerkt te worden. Dingen die nog gedaan moeten worden zijn bijvoorbeeld de afwerking van de wanden, trappen en vloeren. En dat is precies waar onze vakmannen in gespecialiseerd zijn!

Voordelen aan een casco woning

Ondanks dat er dus nog veel moet gebeuren, zitten er zeker voordelen aan een casco woning. Een van deze voordelen is dat je de gehele controle hebt over de afwerking van de binnenkant van de woning. Daarnaast zitten de kosten voor de afwerking van de woning, niet inbegrepen in de verkoopprijs van de casco woning. U heeft dus zelf het overzicht over hetgeen dat u uitgeeft aan de afwerking van uw woning. Naast de controle over de afwerking zelf, heeft u dus ook financiële controle. Wel zo fijn om zelf de touwtjes in handen te hebben, toch?

Om meer inzicht te verkrijgen in de kosten die de afbouw met zich meebrengt, kunt u vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen op onze website.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Heeft u zelf een casco woning, en vraagt u zich af wat wij voor u en uw woning kunnen betekenen? Of heeft u andere vragen op het gebied van afbouw? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, telefonisch of per e-mail. Wij helpen u graag verder!

 

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht?

Voorkom dat u er alleen voor staat!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwwoning! De komende periode is spannend, want er moeten veel keuzes worden gemaakt. Hoe fijn is het om hier samen met andere nieuw-bouwers uit uw nieuwbouwproject over te sparren? Zo staat u er nooit alleen voor! Benieuwd?

Bezoek onze community

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.