Woningtrends 2022: Tijd voor wat anders!

Nieuw jaar, nieuw interieur! Nu dit jaar bijna achter de rug is, merken wij dat mensen zoeken naar inspiratie voor een nieuw interieur. Daarom helpen wij van Uwnieuwbouwwoning u graag door de laatste trends op een rijtje te zetten.

Bent u nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen bij de afwerking van uw nieuwbouwwoning? Maak dan snel een afspraak in de showroom!

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

1. Duurzaamheid geeft blijheid

Duurzaamheid is een trend die elk jaar in verschillende interpretaties terug komt. Dit jaar komt die trend terug in de vorm van ecologische verf. Steeds vaker zien wij dat mensen ecologische verf gebruiken om hun woning een tintje te geven. Dat komt omdat steeds meer mensen zien dat ecologische verf niet duurder is dan reguliere verf van goede kwaliteit.

Woningtrends 2022

Maar wat is ecologische verf? Ecologische verf is verf dat gemaakt wordt op waterbasis. Daarbij worden ook gebruik gemaakt van natuurlijke en organische pigmenten. Met als resultaat een natuurlijke uitstraling voor uw woning. Daarbij is ecologische verf nu zo ontwikkeld dat het mogelijk is om verschillende soorten glans te krijgen. Van fluweel-en kalk mat, tot eggshell en hoogglans. Daarbij wordt de kwaliteit niet minder wanneer gebruik wordt gemaakt van ecologische verf. Zorg daarom in 2022 voor een gezonde en duurzame leefruimte met ecologische verf.

2. We blijven thuiswerken!

Net als duurzaamheid wordt thuiswerken steeds populairder. Sinds het noodzakelijk is, komt men erachter dat thuiswerken vele voordelen met zich meebrengt en daar hoort een mooie werkplek ook bij!

Thuiswerken is ook in een trend in 2022

In bijna elke woonkamer is er wel een hoekje over waar u bijvoorbeeld een klaptafel aan de muur kan maken. Pak een eetkamer stoel erbij als u gaat werken en klaar. U hoeft niet een geheel kantoor in huis te maken om een goede werkplek te creëren. Met de juiste kleur op de wand kan dit de juiste uitstraling geven. Het kan zijn dat u rust nodig hebt tijdens het werken, denk dan aan zachte vergrijsde groene, blauwe tinten. Maar voor de creativiteit is het beter om voor inspirerende kleuren te gaan zoals okergeel of roest oranje. Bij Uwnieuwbouwwoning denken wij graag met u mee!

3. Back to the 90’s

We gaan met ons interieur weer terug naar jaren 90. Waar we in huis leven met Nirvana, Tupac, R.E.M en Prince op de radio. Met deze nostalgie richten wij ook onze woning in. Wat vooral gaat terugkomen zijn de verschillende accessoires. Denk daarbij aan neonlicht en popart.

Woningtrend in jaren 90 style.

Dus echt het inzetten van opvallende kleuren komt helemaal terug in 2022. Ga dus snel op zoek naar een leuke accessoire voor uw woning of laat u wanden schilderen in een opvallende kleur. Moet u nog uw wanden sausklaar stucen? Neem dan kijkje bij Uwstukadoors.nl. Daar wordt de mogelijkheid gegeven om uw wand gelijk te laten kleuren nadat het gestuct is.

Dat waren de trends die in 2022 gaan terug komen. Het team van uwnieuwbouwwoning gaat ook in 2022 helpen met alle werkzaamheden die u heeft aan uw woning. Vraag dus snel een prijsindicatie aan voor uw werkzaamheden of plan een afspraak in onze showroom.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen