Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Voordelen nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning brengt, zoals u zelf wellicht al weet, veel voordelen met zich mee. Allereerst zal u merken dat het wonen in een nieuwbouwwoning veel zorgelozer is dan in een ouder huis. Alles doet het immers en daarnaast zit overal nog garantie op. Daarnaast is een nieuwbouwwoning een stuk energiezuiniger en duurzamer dan een woning van bijvoorbeeld 30 jaar oud. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bovendien is een nieuwbouwwoning een stuk beter geïsoleerd dan een oudere woning. Dit zorgt ervoor dat u echt tot rust kunt komen in uw nieuwe woning.

9.3
408 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Kortom, er zitten een hoop voordelen aan het kopen van een nieuwbouwwoning. Toch zijn er ook een aantal zaken waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning. Hieronder kunt u daar meer over lezen.

Aandachtspunten nieuwbouwwoning

Wat allereerst goed is om te weten, is dat een nieuwbouwwoning veel vocht bevat. Het is dan ook beter om even te wachten met het laten afwerken van uw woning. Het kan soms wel een jaar duren voordat al het vocht uit de woning is. Natuurlijk hoeft u geen jaar te wachten met het woonklaar maken van uw woning. We zouden u wel willen aanraden een aantal weken te wachten voordat u bijvoorbeeld uw wanden laat afwerken. Het laten schilderen van (te) vochtige wanden zal immers resulteren in loslatende verf.. Daar zit u niet op te wachten, toch?

Voor het sneller laten drogen van uw nieuwbouwwoning kunt u een bouwdroger gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om uw gehele woning zoveel mogelijk ventilatiemogelijkheden te geven. Oftewel: zet lekker de ramen open!

Na een aantal weken is uw woning er klaar voor om volledig afgewerkt te worden zodat uw woning klaar is om bewoond te worden. Dat is het moment dat wij om de hoek komen kijken. Wij kunnen u immers helpen met de volledige afwerking van uw woning. Onze verschillende pakketten voor de afwerking van uw woning kunt u hier vinden.

 

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors