Kosten afwerken nieuwbouwhuis

Als eigenaar van een nieuwbouwwoning is het natuurlijk een groot pluspunt dat u het helemaal volgens uw wensen kan afwerken. Het huis wordt volledig afgestemd op uw keuzes, waardoor het meteen aanvoelt als thuis. Maar aan de afbouw van een nieuwbouwhuis zijn ook kosten verbonden. We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de kosten voordat u begint met afwerken van een nieuwbouwhuis, en daarom vertellen wij u hier graag meer over! 

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Nieuwbouwhuis afwerken door Uwnieuwbouwwoning.nl

Met een nieuwbouwwoning kunt u alle kanten op als het gaat om de afbouw ervan. Denk eens aan stucwerk, een mooi behang of een leuke kleur. Ook een mooie nieuwe vloer en de trapafwerking mogen natuurlijk niet ontbreken. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl bent u aan het juiste adres voor de volledige afwerking van uw nieuwbouwhuis. Onze experts zijn gespecialiseerd in de afbouw van nieuwbouwwoningen, en zorgen er op een persoonlijke en snelle manier voor dat uw woning al gauw aanvoelt als uw nieuwe thuis.

 

Wat zijn de kosten voor het afwerken van uw nieuwbouwhuis?

De kosten voor de afwerking van uw nieuwe woning hangen natuurlijk af van uw wensen. Wanneer u kiest voor het complete plaatje met alles erop en eraan zullen de kosten hoger liggen dan wanneer u er alleen voor kiest om de vloer door ons te laten afwerken. De volledige afwerking aan ons overlaten zorgt ervoor dat u slechts 1 kostenpost heeft, wat wel zo overzichtelijk is. Bovendien bent u bij ons verzekerd van goede een prijs-kwaliteit verhouding en hoeft u niet bang te zijn dat uw nieuwbouwwoning zijn uitstraling binnen enkele jaren verliest. 

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Wilt u precies uitrekenen wat de afbouw van uw nieuwbouwwoning gaat kosten? Dat kan, door vrijblijvend een prijsindicatie aan te vragen via de website. U kiest het type woning en vult vervolgens in met welke afwerking wij u kunnen helpen. Wanneer u alles heeft ingevuld ontvangt u binnen enkele seconden een prijsindicatie in uw mailbox, zodat er geen sprake is van verrassingen achteraf. Bent u nog niet zeker over wat u wilt doen met de afbouw van uw nieuwe huis? Maak dan eens een afspraak in onze showroom! We nemen graag samen uw wensen door!

 

Bereken uw prijsindicatie

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen