Kirsten over: Werken bij Uwnieuwbouwwoning.nl

Kirsten is inmiddels één van de vaste gezichten bij Uwnieuwbouwwoning. In dit blog vertelt zij graag meer over de werkzaamheden bij ons, dingen die haar opvallen en waar zij energie van krijgt. Benieuwd hoe Kirsten u kan helpen? Neem contact op of bezoek onze showroom.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

  • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Van A tot Uwnieuwbouwwoning.nl

Na haar opleiding hbo-toerisme, heeft Kirsten een lange tijd voor de reisorganisatie Oad in Holten mogen werken. Tijdens deze 16 jaar heeft zij veel groepsreizen mogen samenstellen en begeleiden, waardoor zij veel van de wereld heeft mogen zien. Na een korte tussenstop bij Kartplaza in Nijverdal, heeft zij nog bijna zes jaar bij South West Tours gewerkt. Maar, na zes jaar strooide Covid roet in het eten, en werd het bedrijf, met al haar bussen, stilgelegd. 

De commerciële kant bleef echter aan haar trekken. Toen zij de vacature binnendienstmedewerker voorbij zag komen werd zij al snel erg enthousiast. Kirsten vertelt verder: “Voordat ik de vacature zag, had ik net een klein jaartje van de complete renovatie van mijn eigen woning achter de rug. Tijdens deze renovatie kwam ik erachter dat ik het enorm leuk vond om bezig te zijn met alles wat daar destijds bij kwam kijken: behangers/schilders, stukadoors, vloeren, kleuradviezen, verlichting, inrichting etc. Hierdoor sprak de vacature mij dan ook erg aan en ben ik gaan solliciteren!” Inmiddels is dit al een tijd geleden en werkt Kirsten nog steeds met veel plezier bij onze organisatie.

Kirsten aan het werk op kantoor.

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl…

“heb ik echt de uitdaging gevonden die ik zocht! Toen ik hier destijds begon heb ik natuurlijk wel even getwijfeld: ga ik dit écht leuk vinden na bijna 22 jaar toerisme? Kruipt het bloed écht niet waar het gaan kan? Maar na bijna 1,5 jaar kan ik nu met volle overtuiging zeggen: Nee! Het waren 22 prachtige jaren en herinneringen die niemand mij meer afneemt maar dat boek is dicht: let’s make new adventures! Ik zit hier op mijn plek en heb het enorm naar mijn zin.”

“Bij Uwnieuwbouwwoning.nl ben ik begonnen als commercieel administratief medewerkster. Hierbij was ik voornamelijk bezig met het opstellen van de facturen voor onze klanten, het plannen van de serviceafspraken, inkoopfacturen in- en uitboeken en pakte ik ook een stuk verkoopondersteuning op, zoals: offertes opvolgen, showroomafspraken maken en emailafhandeling. Wat ik echter al eerder benoemde bleef de commerciële kant mij trekken en dit pikte mijn leidinggevende dermate goed op dat ik na een tijdje de overstap heb gemaakt naar de volledige commerciële afdeling. En dit is een goede keuze geweest!

Ik vind het dan ook weer heerlijk om te doen: klanten te woord staan en enthousiasmeren over wat we hen allemaal kunnen bieden, zowel telefonisch als tijdens afspraken in onze prachtige nieuwe showroom. Hierbij beoordeel en bereken ik de bouwtekeningen en stel op basis daarvan offertes op welke ik vervolgens tot in detail bespreek met onze klanten. Daarnaast heb ik ook dagelijks contact met onze projectleiders, behangers, stukadoors en vloerenleggers zodat we weten wat er speelt. Wel zo belangrijk vind ik zelf!”

Over Kirsten

Wellicht bent u Kirsten in de showroom tegengekomen of gaat u haar binnenkort ontmoeten. Hieronder leest u wat Kirsten bezighoudt zowel binnen als buiten Uwnieuwbouwwoning.nl.

“de showroomafspraken! Het contact met klanten blijft het mooiste van mijn vak en ik babbel nou eenmaal graag. Hierdoor haal ik veel voldoening uit het goed kunnen adviseren van onze klanten, hen alles uit te leggen en te laten zien. Dit om vervolgens hun wensen te vertalen in een op maat gemaakte offerte: prachtig! Eens per maand zijn wij ook op zaterdag geopend voor showroomafspraken en is het praten, praten en nog eens praten van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur. Ik ben kapot na zo’n dag maar het geeft me zo veel voldoening!

“is eigenlijk een doel dat wij samen hebben opgesteld. Naast dat wij natuurlijk samen verder willen groeien, zien wij ook zeker kansen liggen in onze dienstverlening. Wij willen hier verder in groeien en mensen nog meer bieden op het gebied van afwerking van een nieuwe woning. Iedereen draagt hier een steentje aan bij door te doen waar hij/zij goed in is, ik natuurlijk ook!”

onze persoonlijke aanpak. Hierdoor kunnen wij de klant echt voorzien van informatie en advies geven over de producten welke wij in huis hebben. En hoe tof is het om vervolgens mooie klussen binnen te halen? Onze ‘kerstmannenbel’ op de afdeling werkt hier super motiverend voor: zodra één van ons een akkoord heeft, wordt de bel gerinkeld, supergaaf!

“is super! Het is een hele hechte en fijne club waar hard gewerkt wordt, maar vooral ook een praatje wordt gemaakt of gelachen wordt. Iedereen in het team neemt dan ook eigen verantwoordelijkheid en ondersteunt elkaar daar waar nodig is. In dit team sta je er nooit alleen voor en dat vind ik erg belangrijk!”

het gezamenlijk lunchen of een wandeling langs de IJssel tijdens mijn dag op werk. Buiten het werk om spendeer ik als moeder van twee dochters graag tijd aan hen. Daarnaast ben ik ook een regelmatige hardloopster, voorzitter van de Ouderraad op de basisschool van mijn kinderen en ben ik als vrijwilliger actief bij hun beider sportclubs (hockey en handbal). Ik vind het dan ook heerlijk om naar een hockey- of handbalwedstrijd van mijn meiden te kijken. 

Zoals je wellicht uit het stuk hierboven kan halen, ben ik dol op gezelligheid en spendeer ik graag tijd met vrienden of familie onder het genot van een wijntje. Zo kan ik mij goed opladen om de volgende dag weer vol enthousiasme voor onze klanten klaar te staan!”

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Ik ontvang u meer dan graag in onze prachtige showroom en laat u met veel enthousiasme zien en horen wat wij allemaal voor u kunnen doen. 

En heeft u stress over een té strakke planning? Niet nodig, want deze nemen wij u geheel uit handen!

"Ik ben trots op onze persoonlijke aanpak. Hierdoor kunnen wij de klant echt voorzien van informatie en advies geven over de producten die wij in huis hebben." Kirsten
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
    Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

    Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl