Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Een nieuwbouwwoning inrichten: zo pakt u dat aan

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Dan heeft u daar vast goed over nagedacht en de vele voordelen ervan in gezien. Een voorbeeld hiervan is dat u de woning helemaal naar uw eigen smaak kan inrichten. Echter kan dit ook voor problemen zorgen, want waar begint u en hoe maakt u de juiste keuzes? Om u daar mee op weg te helpen, geven we u graag wat wooninspiratie zodat u uw nieuwbouwwoning kan omtoveren tot uw droomwoning.

9.3
408 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Sterke basis

Voordat u gaat beginnen met het inrichten van de woning, is het goed om na te denken over de basis. De basis bestaat onder andere uit de vloeren, muren, de keuken, badkamer en grote meubels. Over het algemeen investeert u ook het meeste in deze elementen en daarom is het van belang dat u ook achter uw keuzes staat. Denk goed na over de kleuren, materialen en vormen die bij zullen dragen aan de door uw beoogde uitstraling. En doe dan ook vooral wooninspiratie, badkamer inspiratie etc. op, voor het gewenste resultaat.

Hulp inschakelen

Heeft u een idee hoe de basis er uit komt te zien? Dan wordt het tijd om te klussen. Het is slim om bij deze stap, ook wel de afbouw genoemd, professionele hulp in te schakelen. Mits u natuurlijk zelf niet zo handig bent. Alles komt er toch wat netter en strakker uit te zien als een specialist er mee aan de slag gaat. Vergeet niet dat de afwerking ook bepalend is voor de uiteindelijke look van uw interieur.

Aankleding 

Zit en staat alles in uw prachtige nieuwbouwwoning? Dan wordt het tijd om door te gaan met de aankleding van het interieur. Doordat u voor een sterke en fijne basis heeft gekozen kunt u met de aankleding alle kanten op gaan. Speel met kleuren, seizoenen en uw budget, zodat u kan ontdekken wat bij u past en waar u zich fijn bij voelt. Op deze manier maakt u het interieur pas echt persoonlijk. Het huis is zo geen nieuwbouwwoning meer, maar een woning die voldoet aan al uw wensen.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors