Op woendagavond 24 april en op zaterdag 27 april is onze showroom in Deventer geopend >> Maak direct een afspraak.

De interieurtrends van 2019 op een rijtje

Naast de praktische zaken waar je aan moet denken bij een nieuwbouw woning, is het ook belangrijk dat je een beetje op de hoogte blijft van de laatste trends. Wanneer je jouw woning gaat inrichten is het handig om goed voor ogen te hebben welke interieurstijl het beste bij jou past. Maak vooraf een moodboard met behulp van Pinterest en Instagram om voor jezelf duidelijk te hebben hoe jouw woning eruit moet gaan zien. Je komt er alvast achter wat de laatste interieurtrends zijn!

9.3
391 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

  • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Strak of speels?

Vergeet hoekige en strakke interieurs, wat je momenteel alleen nog maar ziet zijn ronde vormen. Neem bijvoorbeeld die grote ronde spiegels voor aan de muur die overal ziet terugkomen! Hiernaast zie je ook veel ronde kussentjes, ronde tafels, ronde eetkamerstoelen en een ronde poef. Mocht je houden van een hoekig en strak interieur, dan is het leuk om ronde vormen toe te voegen! Dit zorgt namelijk voor een speels effect.

Interieurtrends 2019

Minimalisme

Een minimalistisch interieur is de laatste jaren favoriet! Bij minimalisme gaat het alleen om de essentiële meubels en decoratie, verder houd je het lekker simpel. Een minimalistisch interieur wordt vaak vergeleken met een levensstijl. Een levensstijl waarin alles overzichtelijk is. Een opgeruimde omgeving laat je meestal ook veel beter voelen.  Een Scandinavisch en modern interieur zijn vaak erg minimalistisch ingericht, mocht je voorkeur hier naar uitgaan.

Hergebruik oude items

Vintage items zijn helemaal hip! Hergebruik dus oude items, scoor deze via marktplaats, de kringloop of marktjes. Het kan een lange zoektocht zijn en je moet geluk hebben, maar als je beet hebt heb je vaak ook goed beet! Zo verzamel je langzaam je gehele interieur bij elkaar voor aangename prijsjes.

Goud & messing

Het begon met het gebruik van veel koper in verschillende interieurs, inmiddels gaat de voorkeur nu uit naar goud of messing. Je kunt met goud of messing gemakkelijk net even dat extra’s aan je interieur geven. Een beetje glamour op zijn tijd is nooit verkeerd, maar het moet niet too much worden. Dan krijg je een kitscherige look en dat je wil je nou juist niet!

Interieurtrends 2019

Trends in raamdecoratieland

https://www.uwnieuwbouwwoning.nl/wp-admin/admin.php?page=flamingoJe ziet ook trends op het gebied van raamdecoratie. Waar raamdecoratie vroeger meestal voor alleen praktische doeleinden werd aangeschaft, is het de laatste jaren echt een stylingsitem van je interieur. De favoriete raambekleding van het moment zijn houten jaloezieen. Een stijlvolle en veelzijdige raamdecoratie! Je bepaalt zelf lichtinval en privacy wat het zo ideaal maakt.  Naast jaloezieën zijn gordijnen ook nog altijd erg geliefd. Ga voor een wave plooi en creëer een unieke look. Met gordijnen heb je in no-time een sfeervol huis!

Welke interieurtrend van 2019 is jouw favoriet?

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


    In 4 stappen naar woongeluk

    Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

    Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

    Stap 2: kom langs in onze showroom

    Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

    Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

    Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

    Stap 4: de oplevering van uw woning

    De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

    Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

    Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

    Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

    Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

    Merken die wij gebruiken
    ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors