Casco woning afbouwen

Een casco woning afbouwen kost flink wat werk. Gelukkig kunnen onze vakmannen u hierbij helpen. Aangezien de bouwer bij het aanleveren van een casco woning alleen de ruwbouw verzorgt, dient de gehele binnenkant van het huis nog afgebouwd en afgewerkt te worden. Dingen die nog gedaan moeten worden zijn bijvoorbeeld de afwerking van de wanden, trappen en vloeren. En dat is precies waar onze vakmannen in gespecialiseerd zijn!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd.
 • Direct in uw mailbox.
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Voordelen aan een casco woning

Ondanks dat er dus nog veel moet gebeuren, zitten er zeker voordelen aan een casco woning. Een van deze voordelen is dat je de gehele controle hebt over de afwerking van de binnenkant van de woning. Daarnaast zitten de kosten voor de afwerking van de woning, niet inbegrepen in de verkoopprijs van de casco woning. U heeft dus zelf het overzicht over hetgeen dat u uitgeeft aan de afwerking van uw woning. Naast de controle over de afwerking zelf, heeft u dus ook financiële controle. Wel zo fijn om zelf de touwtjes in handen te hebben, toch?

Om meer inzicht te verkrijgen in de kosten die de afbouw met zich meebrengt, kunt u vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen op onze website.

 

Heeft u zelf een casco woning, en vraagt u zich af wat wij voor u en uw woning kunnen betekenen? Of heeft u andere vragen op het gebied van afbouw? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, telefonisch of per e-mail. Wij helpen u graag verder!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen