Behangklare wanden afwerken

Behangklare wanden zijn, zoals de naam al zegt, klaar om behangen te worden. De term behangklare wanden wordt, net als de term sausklare wanden, gebruikt binnen de stukwereld. Behangklare wanden zijn wanden die zijn gestukt om vervolgens behangen te worden. Het fijne aan dit type stukwerk, is dat het minder nauwkeurig gedaan hoeft te worden. Dit houdt de prijs van het stukwerk lager dan bij sausklaar stukwerk. Bij sausklaar stukwerk worden de wanden namelijk nauwkeuriger gestukt. Bij dit stukwerk wordt er immers niet overheen behangen, dus de wanden dienen gladder afgewerkt te worden.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd.
 • Direct in uw mailbox.
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Nadat u uw wanden ofwel behangklaar ofwel sausklaar hebt laten stuken, is het van belang dat uw wanden verder worden afgewerkt. Maar wat zijn nu eigenlijk de opties voor de verdere afwerkingen van uw wanden?

Verdere afwerking

Sausklare wanden worden, vanzelfsprekend, gesausd nadat ze zijn gestukt. De opties op het gebied van afwerking zijn voor behangklare wanden dan ook wat gevarieerder. Zo kunt u ervoor kiezen om glasvezelbehang of glasvliesbehang aan te laten brengen. Glasvezelbehang is beschikbaar in verschillende designs, bestaande uit een fijne of grove structuur. Glasvliesbehang is de vlakke, egale tegenhanger van glasvezelbehang.

Showroom wandafwerking

Weet u al hoe u uw behangklare wanden af wilt laten werken? Of twijfelt u nog tussen de verschillende typen glasvezel- of glasvliesbehang? Hartstikke begrijpelijk. Het is aan de hand van alleen foto’s van wandafwerkingen lastig in te schatten hoe dit gaat staan in uw eigen woning. Gelukkig heeft u de mogelijkheid om de verschillende typen wandafwerking eens in een echte setting te aanschouwen, namelijk in onze showroom!

Klinkt dit aantrekkelijk voor u? Kom dan gerust eens langs! Wel zouden we u willen vragen om een afspraak te maken voordat u bij ons langskomt. Zo kunnen wij rekening houden met uw komst, en u zo goed mogelijk van dienst zijn. Zien wij u binnenkort in onze showroom?

 

Heeft u nog vragen over de verdere afwerkmogelijkheden van behangklare wanden? Of is er iets anders waarmee we u kunnen helpen? Schroom dan niet om ons te bellen of mailen. Wij helpen u graag verder!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen