Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Heeft u al nagedacht over de bijkomende kosten die komen kijken bij een nieuwbouwwoning? Na de oplevering, dient er namelijk nog van alles te gebeuren aan uw woning. De afwerking van uw nieuwbouwwoning is een belangrijk onderdeel. Het is dan ook van belang dat u hier al op tijd over nadenkt. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. Wij, van uwnieuwbouwwoning.nl, zijn in staat om uw gehele woning af te werken. Oftewel, de afwerking van uw wanden, plafonds, vloeren en trappen kunnen onze vakmannen op zich nemen.

Maar waarom zou u voor ons kiezen? Wij bestaan uit een team vakkundige specialisten, die allemaal hun eigen vakgebied hebben. Allereerst zijn wij dus in staat om uw gehele woning af te werken, waardoor alles via één partij loopt. Dat houdt het voor u overzichtelijker en gemakkelijker aangezien u maar contact met één partij hoeft te hebben. Daarnaast staan wij voor vakmanschap en kwaliteit. Onze werknemers hebben veel ervaring en werken alleen met de beste producten. Zo bent u verzekerd van een prachtig resultaat!

Kosten afwerking

De kosten voor de afwerking van uw woning kunnen erg uiteenlopen. Indien u ervoor kiest om onze vakmannen in te schakelen om uw woning af te werken, zouden wij u willen aanraden om de verschillende pakketten te bekijken die wij aanbieden op onze website.

ONTVANG EEN PRIJSINDICATIE

 

Heeft u nog vragen over de afwerking van uw nieuwbouwwoning? Of is er iets anders waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel via ons contactformulier, als telefonisch of per e-mail. Wij helpen u graag verder.

Zonder zorgen uw woning laten bouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips!

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten.

U bent eigenaar van een nieuwbouwwoning en hebt besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten. Download ze hieronder!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.