Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Behangklare wanden zijn, zoals de naam al zegt, klaar om behangen te worden. De term behangklare wanden wordt, net als de term sausklare wanden, gebruikt binnen de stukwereld. Behangklare wanden zijn wanden die zijn gestukt om vervolgens behangen te worden. Het fijne aan dit type stukwerk, is dat het minder nauwkeurig gedaan hoeft te worden. Dit houdt de prijs van het stukwerk lager dan bij sausklaar stukwerk. Bij sausklaar stukwerk worden de wanden namelijk nauwkeuriger gestukt. Bij dit stukwerk wordt er immers niet overheen behangen, dus de wanden dienen gladder afgewerkt te worden.

Nadat u uw wanden ofwel behangklaar ofwel sausklaar hebt laten stuken, is het van belang dat uw wanden verder worden afgewerkt. Maar wat zijn nu eigenlijk de opties voor de verdere afwerkingen van uw wanden?

Verdere afwerking

Sausklare wanden worden, vanzelfsprekend, gesausd nadat ze zijn gestukt. De opties op het gebied van afwerking zijn voor behangklare wanden dan ook wat gevarieerder. Zo kunt u ervoor kiezen om glasvezelbehang of glasvliesbehang aan te laten brengen. Glasvezelbehang is beschikbaar in verschillende designs, bestaande uit een fijne of grove structuur. Glasvliesbehang is de vlakke, egale tegenhanger van glasvezelbehang.

Showroom wandafwerking

Weet u al hoe u uw behangklare wanden af wilt laten werken? Of twijfelt u nog tussen de verschillende typen glasvezel- of glasvliesbehang? Hartstikke begrijpelijk. Het is aan de hand van alleen foto’s van wandafwerkingen lastig in te schatten hoe dit gaat staan in uw eigen woning. Gelukkig heeft u de mogelijkheid om de verschillende typen wandafwerking eens in een echte setting te aanschouwen, namelijk in onze showroom!

Klinkt dit aantrekkelijk voor u? Kom dan gerust eens langs! Wel zouden we u willen vragen om een afspraak te maken voordat u bij ons langskomt. Zo kunnen wij rekening houden met uw komst, en u zo goed mogelijk van dienst zijn. Zien wij u binnenkort in onze showroom?

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE          BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u nog vragen over de verdere afwerkmogelijkheden van behangklare wanden? Of is er iets anders waarmee we u kunnen helpen? Schroom dan niet om ons te bellen of mailen. Wij helpen u graag verder!

Gepubliceerd op 12-04-2019

Zonder zorgen uw woning laten bouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips!

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten.

U bent eigenaar van een nieuwbouwwoning en hebt besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten. Download ze hieronder!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.